Om-mariero

Om oss

Mariero Equine AS ble stiftet i juni 2002. Den gangen het firmaet Spiller Stavanger AS. I 2006 flyttet vi deler av virksomheten til Stokke i Vestfold, og endret da navnet til Speciality Horse Feeds AS. Etterhvert har vi utvidet våre agentur slik at det ikke bare dreier seg om hestefôr, og vi ønsket derfor et mer treffende navn.

I 2010 valgte vi å ta i bruk vårt familienavn som en del av firmanavnet, dermed endret vi navn til Mariero Equine AS. Mariero er faktisk en bydel i Stavanger og vår gamle familiegård, navnet er derfor langt mindre eksotisk enn mange tror!

I tillegg til SPILLERS hestefôr har vi agentur på tilskudd fra Global Medics, Hay Bar, Equivite og Winergy Ventil-ate. Vi har et nært samarbeid med SPILLERS i England og holder oss stadig oppdaterte på den nyeste forskning og utvikling innen fôring av hest. Vi deltar ved seminarer og konferanser både i Norge og internasjonalt.

Vi har også et godt samarbeid med våre norske forhandlere av SPILLERS produkter.

Vi er opptatt av kvalitet og god service! Og ønsker å yte optimalt for våre kunder! Vi bestreber oss på å tilby produkter av høy kvalitet sammen med kyndig veiledning.

For mer informasjon om oss eller våre produkter, vennligst ta kontakt med oss.

Mariero Equine As eies av Linda Mariero og Tonje Mariero Moe. Tonje tar seg i hovedsak av salg og vareleveranser, mens Linda styrer regnskap.